Sunt administratorul unei gradinite cu program prelungit iar in data de 3 spre 4 martie, noaptea, gradinita a fost sparta de hoti, acestia furand alimente din magazie. Vreau sa stiu ce se intampla cu ceea ce au furat. Cum ne putem recupera lipsa in gestiune? Contabila noastra a spus ca eu trebuie sa platesc, ca mie, ca administrator, mi e lipsa in gestiune!
in cazul in care organele de cercetare penala vor identifica infractorul, in cadrul procesului penal va constituiti ca parte civila si solicitati contravaloarea bunurilor sustrase.daca infractorul va avea bunuri ce pot fi executate, veti recupera paguba.in caz contrar,nu
Daca prinde hotul inainte de a consuma alimentele.. Problema lipsei in gestiune cauzata prin furt, este foarte simplu, se face o iventariere care se consemneaza intr-un referat. :(:((
Prin bunuri furate se poate intelege bunurile lipsa din gestiune, neimputabile, pentru care persoana impozabila poate prezenta dovada constatarii furtului de catre organele de politie ....
Lamurire furt
OANA GORAN
am urmatoarea situatie ;
salariat a furat din magazie produse de 700 ron, il prinde furand, cheama politia, se intocmeste p-v de constatare, se demareaza ... (vezi toată discuția)
Marfa furata
dannieladany
Buna ziua,am si eu o situatie in care a fost spart un magazin si s-a furat marfa in val de 5000 fara tva ,suma constatata in urma inventarului.Am cautat pe mai ... (vezi toată discuția)