avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calculul varstei de pensionare la femei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calculul varstei de pensionare la femei

Buna ziua, mama mea este nascuta in anul 1958 luna septembrie, si are varsta de 52 de ani cu un stagiu de cotizare de 35 de ani si grupa a II-a de munca timp de 7 ani, imi puteti spune va rog cand ar iesi la pensie, pensie anticipata partiala, (cand poate sa depuna dosarul la casa de pensii ) .
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: baican constantin , utilizator 11:51, 12 Martie 2011
Anticipata partial la 56 de ani si 2 luni, adica in noiembrie 2014 cu o penalizare de 0,75% pentru fiecare luna de anticipare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea anticipata Florenta30 Florenta30 va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la pensie anticipata ( la 30.11.2014)avand in vedere urmatoarele date : data nasterii 30.09.1958, data activitatii ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata alexia deacu alexia deacu Buna ziua! As dori sa imi calculati si mie cand va iesi tatal meu la pensie stiind de la el urmatoarele date:are varsta de 58 de ani,35 de ani vechime in ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie esiom esiom sotia mea este nascuta in iulie 1958 si a lucrat 27 ani, 7 luni si 6 zile pana acum. Va rog sa-mi spuneti cand poate iesi la pensie integral si anticipat. ... (vezi toată discuția)