avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general amortizare mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

amortizare mijloc fix

Buna ziua! As avea si eu niste nelamuriri, poate reuseste cineva sa ma ajute :)
Daca la sfarsitul anului un mijloc fix nu s-a amortizat complet, trebuie sa fac vreo inregistrare contabila in afara de cea lunara de inregistrare a amortizarii?

Cel mai recent răspuns: ContSters138151 , utilizator 15:15, 12 Martie 2011
nu
Conf. normelor de amortizare a MijIoac. fixe fiecare are o durata de functionare normala de "x" ani.
deci nu este obligatoriu sa se amortizeze Mij. fix la sf. unui an,depinde cind a inceput Chelt. cu Amortiz. acestuia.:D
mergeti cu inreg. amortizari lunare mai departe..
corect
Multumesc frumos! O zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare perioada amortizare lucica21 lucica21 buna ziua. am o situatie pt. 2 soc.una este micro iar cealalta imp.pe profit. pot sa modific perioada de amortizare a unui mij. de transport. ex. un camion ... (vezi toată discuția)
Amorttizare anarhy2004 anarhy2004 Buna ziua am si eu 2 nelamuriri: 1. Daca o firma achizitioneaza 1 autoturism de 30 de ani acesta se amortizeaza minim in 4 ani? daca in timpul acesta se ... (vezi toată discuția)
Reevaluare mijloc fix MIR MIR Buna ziua! Stimati colegi, as dori sa dezbatem o problema de fiscalitate legata de reevaluarea unui mijloc fix, si anume: in cazul in care am o cladire in ... (vezi toată discuția)