avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce se intampla?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce se intampla?

am castigat recent un proces si am obtinut informatii ca nu s-a facut recurs in cele 15 zile de la comunicarea hot. jud. .....acum stiu ca trebuie sa merg la tribunal sa devina definitiva si irevocabila.
1.trebuie sa merg personal ?
2.ce se intampla daca mai intarzii o saptamana ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:46, 12 Martie 2011
1. Legalizarea sentintei si investirea cu formula executorie o puteti face personal sau prin mandatar cu procura speciala sau avocat.
2. Nu exista un termen in cadrul caruia sa indepliniti aceste formalitati.
puteti intarzia mai mult de o saptamana, trebuie sa mergeti personal sa legalizati sentinta judecatoreasca si sa o investiti cu titlu executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca investita cu formula executorie 1-2 1-2 Am primit o sentinta investita cu formula executorie astfel \\"Prezenta copie fiind conforma cu originalul, devenita irevocabila la data de 05.06.2012 prin ... (vezi toată discuția)
Sentinte neexecutate - drepturi salariale ralucav60 ralucav60 Avem o sentinta definitiva si executorie din 2008, pentru plata unor drepturi salariale. Nu a fost executata, pe motiv ca nu scrie in sentinta ca este si ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)