avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pensionar asociat in firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pensionar asociat in firma

Buna ziua

Tatal meu este pensionat medical si as dori sa stiu daca devine actionar in firma si este afectat statutul de pensionar ?influenteaza cu ceva acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 04:19, 13 Martie 2011
Depinde de gradul de invaliditate stabilit odata cu pensia (I, II sau III).La gradul III este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator de firma vreau sa ma pensionez valy_xenon valy_xenon Buna ziua, Ma numesc Vlad Ditu si sunt administratorul unei firme de consultanta cu doi angajati: eu si contabilul. Am 53 de ani si peste 30 de ani vechime. ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate pentru schizofrenie arriana81 arriana81 Buna ziua, am un prieten care are 35 de ani,iar la varsta de 28 de ani ( din 2005) s-a imbolnavit, la inceput a fost diagnosticat cu episod psihotic ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana pensionata cu grad de handicap ds_stefan ds_stefan Buna ziua. Matusa mea are grad de handicap I - este vb de un handicap locomotor (momentan se deplaseaza foarte greu, in baston, etc. ). In 2 ani de zile se ... (vezi toată discuția)