avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitate contract intermediere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitate contract intermediere

Este valabil un contract de intermediere care a fost intocmit in 2 exemplare, dar pe unul dintre acestea nu sunt trecute datele personale ale uneia din parti, ci doar semnatura acesteia, si nu este semnat de cealalta parte, avand numai o stampila?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Are valoare actul? cazandetuica cazandetuica Am cumparat un autorurism, am semnat pe un formular de cumparare vanzare din acela autocopiator, in 3 exemplare cu care a venit vanzatorul, l-am semnat, am dat ... (vezi toată discuția)
Comision agenție imobiliară NicoleDr NicoleDr Am vizionat un imobil cu ajutorul unui agent. La sf vizionarii mi-a dat sa ii semnez o fișa de vizionare si am semnat. Cand am ajuns acasa, am constatat că ... (vezi toată discuția)
Contract semnat si trimis prin fax art.242 art.242 daca un contract primit prin fax a fost semnat si stampilat si trimis inapoi tot prin fax este considerat valabil? adica nici una din parti nu are semnatura si ... (vezi toată discuția)