Daca faceti contestatie la executare propri-zisa atunci va trebui sa invocati motive cu privire la : anularea incheieriii prin care s-a incuviintat executarea; alegerea procedurii executionale; prescriptia dreptului de a cere executarea silita sau perimarea unor acte de execuatre, vicii de forma ale titlului executoriu sau ale altor acte de executare ca de exemplu somatia de palta; nerespecatarea termenelor, incalcarea oricaror forme in cadrul executarii silite; neopozabilitatea titlului executoriu fata de o terta persoana cu drepturi proprii asupra obiectului urmarit; invocarea compensatiei legale etc.
Daca faceti contestatie la titlu atunci veti invoca motive cu privire la inteles, intindere si aplicare.
...depinde de speta pe care o aveti...
Prezentati in cateva cuvinte speta pentru a va da mai multe informatii
as vrea sa va explic cu amanunte problema mea. sunt disperata pt. ca nu vad o iesire din aceasta problema.sotul meu era singurul care castiga bani, aem un baiat in clasa a zecea care are nevoie de sprijin material.
in urma unui accident rutier, actiunea penala s-a pus in miscare si a inceput un proces lung si costisitor.in prima instanta s- au schimbat multi judecatori veniti din alte parti pt. a suplini pe altcineva.au fost ascultati martorii ale caror marturii nu coincid una cu cealalta si nici cu ora accidentului.am depus o cerere pt. retroactiva la mina minovici pt alcoolemie, dar s-a gresit greutatea si inaltimea si raspunsul avenit cu o decalare de o jumatate de ora in defavoarea noastra. specific ca nu se cunoaste cu exactitate ora accidentului. in final instanta s-a pronuntat pt. suspendare. in apel ,instanta a acceptat schimbarea incadrarii juridice si a decis inchisoare ,iar daunele sa fie platite de asigurator. la curtea de apel s-a respins recursul ca nefondat si asteptam mandatul. va rog ajutati-ma sa gasesc o solutie care sa ne avantajeze. specific : sotul meu nu a avut antecedente . unele persoane mi-au spus ca exista o lege noua care poate micsora pedeapsa. va rog dati-mi un raspuns concret