avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizita

buna ziua,
in urma unui divort cu minor s-a stabilit si programul de vizita;dar tatal nu l respecta pe motiv ca nu are unde sa duca copilul peste noapte si tot weekendul,inca nu am prins perioada vacantelor.
Ce este de facut? Momentan nu s-a facut partajul el plecand de bunavoie din locuinta are aceasta vreo importanta,multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:02, 13 Martie 2011
Buna ziua,
In principal partajul nu are legatura cu programul de vizita al parintelui, decat in cazul in care mai exista o alta proprietate ce poate fi folosita de sot.
Cu o cerere adreasta instantei care a solutionat cauza dvs. sau cu un acord de mediere pe care il veti prezenta apoi instantei pt. incuviintare puteti rezolva si acest aspect referitor la programul de vizitare si pt. perioada vacantelor.
[EDITAT]
Cu respect.
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
multumesc frumos
e un drept obtinut sa-si ia copilul in vizita, nu e o obligatie. daca nu poate , nu doreste sa-l ia, nu-l puteti obliga sa respecte acel program. puteti insa sa cereti in instanta restrangerea acestui program de vizita, daca tatal nu-si exercita dreptul de vizita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere_program de vizita ralu_2008 ralu_2008 daca un parinte obligat la plata pensiei in doua luni consecutive nu plateste desi obtine venituri (e rea - credinta), i se face plangere pt abandon de ... (vezi toată discuția)
Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Modificare program vizita minor IngridIoana IngridIoana sunt mama unui baietel de 2 ani. in martie 2012 s-a stabilit in intstanta programul de vizita pentru minor in favoarea tatalui (el a fost cel care a cerut ... (vezi toată discuția)