avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta

Buna ziua.
As dori niste informatii suplimentare in legatura cu rovinieta.
Am avut rovinieta valabila un an, intre timp mi-am vandut masina, dar mi-am pastrat nr de inmatriculare, cu care mi-am inregistrat o alta masina. Cel care a cumparat-o nu a binevoit sa returneze documentul, am vrut sa-mi cumpar alta rovinieta, dar figurez in baza de date cum ca as avea.
Cum trebuie sa procedez ca sa nu fiu in afara legii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: poftica , utilizator 14:29, 13 Martie 2011
Care baza de date? Rovigneta se elibereaza pe serie sasiu nu pe persoana sau nr inmatriculare. Simplu: daca ai doua masini cate rovignete platesti? daca ai un auto mic si un camion?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovigneta ramane valabila? zcb zcb Buna seara, fiul meu a avut un autoturism la care a achitat rovigneta pe intreg anul. Acum si-a vandut autoturismul, dar a pastrat numerele( erau ... (vezi toată discuția)
Rovinieta in cazul vanzarii masinii elena cailean elena cailean buna ziua. am vandut ieri masina, pentru care aveam rovinieta pentru un an, cumparata acum o luna acum o luna, deci mai aveam inca mult de folosit acea taxa de ... (vezi toată discuția)
Rovigneta si cauciucuri all season gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua ,am 2 intrebari: 1-Mai este valabila rovigneta pentru un autoturism caruia i s-au schimbat nr de inmatriculare?Am cumparat un autoturism si i-am ... (vezi toată discuția)