avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... informatie!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

informatie!

as dori sa stiu ce acte am nevoie pt pasaportul fetitei care este nascuta in italia dar la care deja iam depus pt traducerea certificatului romanesc,care urmeaza sa il ridicam de la ambasada si unde deja am pus deja programarea pt pasaport numai ca nu stiu ce doc trebuie sa am obligatoriu si daca imi trebuie ceva fotocopii,nu de alta dar odata ajunsi acolo este o nebuneala de nedescris...daca ati putea sa imi dati raspunsul cat de repede vas multumi tare mult.si inca o intrebare odata ce am pasaportul fetitei eu pot sa parasesc italia fara tatal fetitei sau imi trebuie procura.eu nu sunt casatorita.va multumesc
Cel mai recent răspuns: filozoful , utilizator 19:22, 13 Martie 2011
Trebuie sa va prezentati impreuna cu tatal fetei la ambasada sau consulat.Acolo aveti nevoie de certif de nastere al copilului de buletinele dvs si de certif de nastere ale dvs.si ale concubinului.Concubinul da declaratie ca este de acord sa i se elibereze pasaportul copilului si o declaratie ca este de acord sa plecati cu copilul in Romania.Taxa este de 266 lei + taxele pentru declaratii undeva la 50 de euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil recunoscut de tata dar nu este de gasit nistorsofia nistorsofia Sunt romanca dar locuiesc in strainatate . Am m facut un copil cu un cetatean roman care a recunoscut copilul la nastere si i-am facut certificat de nastere ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma intorc in tara cu copilul? vmaria vmaria sunt casatorita cu un cetatean italian. avem un copil nascut in Romania. tatal nu mai locuiest cu noi de 2 ani. respectand legea 'ultimului domiciliu' ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)