avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatricularea provizorie a autovehiculelor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatricularea provizorie a autovehiculelor

MAR INTERESA SI PE MINE CINE STIE MAI MULTE IN LEGATURA CU NUMERELE ROSI CELE PROVIZORI PENTRU MASINILE CARE NU SUNT INCA INSCRISE IN ROMANIA
MAR INTERESA PUTIN MAI IN DETALIAT DIN CAUZA CA NU STIU NIMIC INCA
VA MULTUMESC FOARTE MULT !
Cel mai recent răspuns: stefd , utilizator 18:41, 24 Ianuarie 2012
:offtopic: Incercati sa nu mai scrieti cu majuscule intrucat deranjeaza.Multumesc.

Gasiti explicatii privind inmatricularea provizorie a autovehiculelor aici:
[ link extern ]
Si ultimile reglementari actualizate:
[ link extern ]
Imi poate spune cineva daca pot inmatricula provizoriu un autovehicul in alt judet decat cel in care am domiciliul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere respectiv inmatriculare auto nathann05 nathann05 Buna! Am vandut o masina in alt judet si nu am un ex. din contractul de vanzare cumparare. La doua zile am cumparat alta masina din alt judet. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Valabilitate numere provizorii (rosii) jbalazsi jbalazsi Buna ziua, Sunt interesat daca undeva este specificat cand expira un numar provizoriu. Adica, pana in momentul depunerii dosarului la politie in vederea ... (vezi toată discuția)
Am o problema legata cumpararea unei masini Simona1988 Simona1988 Buna ziua.Am cumparat o masina sh, fara numere de niciun fel, mi s-a zis ca nu a fost scos niciun set de nr rosii si ca voi putea scoate primul set fara nicio ... (vezi toată discuția)