avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere respectiv inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere respectiv inmatriculare auto

Buna!
Am vandut o masina in alt judet si nu am un ex. din contractul de vanzare cumparare. La doua zile am cumparat alta masina din alt judet. Am fost la primarie si am obtinut viza in fisa de inmatriculare respectin certif fiscal pt masina vanduta.Cum si unde pot sa radiez masina vanduta? Mi-am facut rezervare pe numere (preferentiale) si vreau sa inscriu masina pe care am cumparat-o. Pot sa obtin numere rosii (provizorii) si cate randuri, pentru masina pe care am cumparat-o daca este inscrisa in alt judet?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 08:53, 18 Decembrie 2009
Ordin nr. 1501 din 13/11/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii şi eliberarea autorizaţiei de circulaţie provizorie sau pentru probe a vehiculelor - valabil din 01 dec.2006 : "CAPITOLUL IIIAutorizarea provizorie pentru circulaţie a autovehiculelor şi remorcilor Art. 15. - (1) Până la înmatriculare, serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor competente potrivit art. 1 alin. (2) autorizează provizoriu circulaţia autovehiculelor şi a remorcilor neînmatriculate, pentru o perioadă ce nu va putea depăşi 30 de zile, dar nu mai mult de data la care expiră asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru prejudicii produse prin accidente de autovehicule. (2) Vehiculului căruia i s-a acordat autorizaţie de circulaţie provizorie în condiţiile prevăzute la alin. (1) i se pot atribui succesiv, în aceleaşi condiţii, mai multe autorizaţii provizorii care nu pot cumula mai mult de 90 de zile, cu condiţia achitării tuturor taxelor şi tarifelor legale necesare înmatriculării, înainte de eliberarea următoarei autorizaţii".

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)
Autorizatie provizorie de circulatie laur007 laur007 Buna ziua, as dori sa intreb daca ma poate lamuri cineva: este legal ca la Serviciul Inmatriculari auto Botosani, la solicitarea autorizatiei provizorii de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare provizorie rastafarianul rastafarianul Buna seara , am intalnit pe diferite forumuri discutii privind inmatricularea provizorie a unui autovehicul. Din ceea ce stiu eu , numerele rosii se pot da ... (vezi toată discuția)