avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

noul cod penal

sotul meu este incarcerat de un an de zile pt violare de domiciliu fiind condamnat pt aceasta fapta la 3,6 ani.as vrea sa stiu si eu daca odata cu intrarea in vigoare a noului cod penal(1octombrie 2011) va beneficia de vreo reducere de pedeapsa.multumesc.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:15, 14 Martie 2011
Cine v-a spus ca noul cod penal intra in vigoare la data de 01.10.2011 ? ... nici macar nu este adoptata legea de intrare in vigoare a acestuia ...
nu va faceti prea mari sperante.
probabil ca sotul dvs va fi liberat pana intra in vigoare noul cod penal.
senatul totusi a aprobat proiectul de lege de aplicare a noului cod penal mircuri 2martie 2011.chiar nu va intra in vigoare in acest an?multumesc
din 10 persoane cu care am vorbit despre noul cod penal ,10 cred ca nu va intra in vigoare anul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in vigoare a noului cod penal.... r.roxyk r.roxyk ce sanse are o persoana condamnata la 5 ani de inchisoare pt viol dupa un proces care a durat mai bine de 3 ani condamnat cu aceiasi pedeapsa cu inca 2 ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal sezensezenkitty sezensezenkitty cand intra in vigoare noul cood penal? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Noul cod penal Meo82 Meo82 In legatura cu noul cod penal, as dori sa va intreb daca odata cu punerea acestuia in aplicare persoanele private de libertate vor beneficia de vreo anumita ... (vezi toată discuția)