avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna seara,
as dori sa stiu care e partea care ne revin mie si surorei mele precum si mamei mele in urma decesului tatalui meu, si care sunt taxele ce trebuiesc platite la stat in momentul deschideri succesiuni.
mentionez ca tatal meu a decedat in 2009 aprilie si nu am facut succesiunea inca.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 19:44, 13 Martie 2011
Mama primeste 1/4 iar cei 2 copii primesc 3/4 din mostenirea ramasa de pe urma tatalui decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Maryzin Maryzin Buna ziua! As dori și eu câteva răspunsuri la niște situații legate de o succesiune, moștenire. Tatăl meu a fost căsătorit cu mama mea 45 de ani, ... (vezi toată discuția)
Drepturi la mostenire petruta74 petruta74 Buna ziua.As dori sa stiu cine are drept la mostenire dupa moartea unui parinteSuntem 5 freati ,un baiat din prima casatorie al maei,si 4 fete din cea dea 2 ... (vezi toată discuția)
Cum se imparte o mostenire? Creator Creator In urma decesului tatalui meu, acum multi ani,au ramas ca mostenitori eu, mama,precum si un frate.In curand a murit si fratele meu (in urma acestuia ... (vezi toată discuția)