avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare despre fals
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare despre fals

buna seara!
ce sanse am in instanta, daca precontractul de vanzare/cumparare, facut de mana (nu la notar) pentru o casa, este modificat!
Mai exact am primit o somatie prin executorul judecatoresc, la care a fost atasat precontractul, dar fata de exemplarul meu mai este adaugat ceva, cu semnatura mea falsificata!
multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 20:37, 13 Martie 2011
Cereti verificarea de scripte si se va constata falsul in inscrisuri sub semnatura privata. .Instanta va instiinta parchetul.
Puteti si depune plangere separat , intrucat inscrisul a fost folosit in vederea produceii unei consecinte jurdidice.
Solicitand ca proba o expertiza grafologica, se poate constata ca nu va apartine scrierea, si pe cale de consecinta se anuleaza respectiva clauza, cu atat mai mult cu cat aveti un exemplar original, care nu contine adaugirea.
Bună ziua !
Vă sfătuiesc să depuneţi o plângere penală în acest sens.
În instanţă, dacă vă aflaţi în faza executării silite, vă sfătuiesc să depuneţi o contestaţie la executare şi copii certificate ale celor două precontracte.
Vă sfătuiesc să angajaţi un avocat.
Cu stimă !
stepano a scris:

buna seara!
ce sanse am in instanta, daca precontractul de vanzare/cumparare, facut de mana (nu la notar) pentru o casa, este modificat!
Mai exact am primit o somatie prin executorul judecatoresc, la care a fost atasat precontractul, dar fata de exemplarul meu mai este adaugat ceva, cu semnatura mea falsificata!
multumesc pentru raspunsuri

neaparat plangere penala sa faceti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca fara contract dorel13 dorel13 Stiind ca este angajatul unei firme( i se desfacuse contractul de munca fara a depune o demisie si fara a primi o decizie), o persoana a lucrat timp de un an ... (vezi toată discuția)
Verificare de scripte liviu2802 liviu2802 Buna ziua! Vin cu rugamintea de a ma lamuri cu privire la procedura de verificare scripte intr-un dosar la care este adusa ca proba copie a unui inscris facuta ... (vezi toată discuția)
Fals in acte? loredana69 loredana69 va rog sa mi spuneti daca antedatarea unor facturi fiscale (scrise de mana)sunt considerate''fals in acte''. e vb de o patroana de pompe funebre care isi ... (vezi toată discuția)