avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Impozitul forfetar!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Impozitul forfetar!

Este posibil sa inchid un SRL daca nu am platit impoz forfetar pe 2010 aprox.2500 RON. Sau care ar fi variantele ocolitoare sa nu platesc acest bir.
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 21:44, 13 Martie 2011
din pacate nu puteti sa-l inchideti fara plata stupizeniei de forfetar...;) solutia ar fi sa vindeti toate activele firmei si apoi sa-l lasati in "hibernare"...:thumbup: ...moare singur...:yes:
nu e suma mare...
straduiti-va s-o platiti (incepeti sa dati cat puteti) ca sa puteti "inchide" srl-u'... altfel va complicati... curg dobanzi... depuneti in continuare declaratii si bilanturi... nu se meritaB-)


Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2011
ContSters123067, utilizator
Subscriu la "hibernare" si iminentul "deces". Se merita. Datoriile sunt ale societatii, nu le confundati cu datoriile personale. Platiti impozitul minim doar in masura in care societatea are aceste fonduri, nu platiti din banii personali nimic. Statul nu are decat sa execute silit societatea, poate vinde la maculatura dosarul de infiintare si actele contabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre impozitul forfetar cristina gurau cristina gurau Am o firma care nu a avut niciodata activitate si implicit nici angajati. As vrea sa stiu daca trebuie sa fie suspendata la Registrul Comertului pentru a nu ... (vezi toată discuția)
Firma crinamar01 crinamar01 DACA NU ACHIT IMPOZITUL FORFETAR CE SE POATE INTAMPLA ( NU AM BANI ). (vezi toată discuția)
Srl fara activitate-forfetar de plata din 2009? sammy44 sammy44 din 2004 care nu a avut nici un fel de activitate, ca sa-l inchid trebuie sa platesc impozitul forfetar din 2009? Eu credeam ca onrc-ul l-a dizolvat, Am vrut ... (vezi toată discuția)