avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot scapa de cainii vagabonzi care stau in scara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot scapa de cainii vagabonzi care stau in scara blocului?

As dori sa stiu cum pot scapa de cainii vagabonzi care stau in scara blocului si care sunt agresivi uneori?
Am inteles ca exista legislatie care ii protejeaza,insa nu exista si legislatie care sa ne protejeze si pe noi,oamenii,de actiunile lor?
Exista vreo solutie legala?
Cel mai recent răspuns: andrei2013 , utilizator 19:59, 14 Ianuarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Daca acesti caini salasluiesc in scara blocului faceti apel la comitetul executiv, la presedinte, la administrator sa faca in asa fel incat sa scoata animalele din holul blocului. Puteti reclama problema si la primaria de care apartineti, la compartimentul de relatii cu asociatiile de proprietari.
Cel mai sigur si rapid sa luati o matura de coada si sa-i goniti afara din casa scarii si putin mai departe de bloc, deasemeni trageti si un perdaf proprietarului care incurajeaza cazarea cainelui pe spatiul comun.

Nu inteleg frate chiar asa incurcati au devenit romanii incat un caine sa ajunga sa-i deranjeze fara ca acestia sa mai stie ce sa faca mai departe?.:O
Multumesc pentru raspunsuri.
Din pacate si "doamna" administrator este una din acele persoane pensionare care iubesc mai mult animalele decat oamenii, dar o sa incerc sa ma adresez presedintelui si apoi ma interesez la primarie.
Noi i-am dat afara din bloc cand am avut ocazia, dar sunt din nou invitati inauntru de locuitori mai vechi ai blocului, pe motiv ca ii apara de hoti. Astfel incat, seara cand ne intoarcem de la serviciu, ne intalnim din nou cu cainii pe hol.
Din acest motiv incerc sa gasesc o solutie legala, pentru ca altfel problema nu se rezolva definitiv.
Pentru indepartarea cainilor folositi otet sau amoniac. Functioneaza garantat dar trebuie sa fiti perseverenti.
Un bidon de 5L de otet costa 7 lei in supermarket. Irita cainii si enerveaza la culme babele!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru cainii maidanezi - propuneri si consecinte codulmuncii codulmuncii Primarul capitalei a decis sa se faca un referendum pentru eutanasierea cainilor maidanezi, dar numai in urma tragediei care s-a intamplat. Propun ... (vezi toată discuția)