Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →
Buna ziua. Am o mare rugaminte daca ma puteti ajuta cu un rapuns.Sotia mea este in preaviz pana pe 18 03.2011 deoarece si-a depus demisia.Vechimea in munca este de 3 ani jumatate fara intrerupere.In acest an dorim sa facem un copil.va rog sa imi spuneti daca se poate sa isi bage cartea de munca la o firma cu 2 ore /zi ca sa aiba continuitate la cartea de munca si sa poata beneficia de concediu de crestere copil.din ce am citit trebuie sa aiba realizate salarii in ultimele 12 luni anterior nasterii copilului.astept un raspuns in acest sens.o zi buna .
iuliangl a scris:
Buna ziua. Am o mare rugaminte daca ma puteti ajuta cu un rapuns.Sotia mea este in preaviz pana pe 18 03.2011 deoarece si-a depus demisia.Vechimea in munca este de 3 ani jumatate fara intrerupere.In acest an dorim sa facem un copil.va rog sa imi spuneti daca se poate sa isi bage cartea de munca la o firma cu 2 ore /zi ca sa aiba continuitate la cartea de munca si sa poata beneficia de concediu de crestere copil.din ce am citit trebuie sa aiba realizate salarii in ultimele 12 luni anterior nasterii copilului.astept un raspuns in acest sens.o zi buna .
Nu doar sa aibe realizate salarii ci sa si PLATEASCA IMPOZIT pe venitul din salarii. In cazul in care se va incadra cu 2 ore/zi la actualul salariu minim va trebuie sa fie platita cu 168 lei/luna brut iar la acest salariu nu se plateste impozit, deci nu se va incadra la indemnizatie. Daca se va incadra cu 4 ore/zi va avea un salariu de 335 lei/luna brut la care va plati impozit de 5 lei si se incadreaza la indemnizatie
~ final discuție ~