cora2006 a scris:
în mod corect instanţa a solicitat lămuriri de la Primărie, singura instituţie care are evidenţa tuturor terenurilor arondate. Cine este proprietar, cine plăteşte impozit pentru acel teren, cine a construit pe acel teren etc. pentru că toate construcţiile sunt autorizate de Primărie...
Adresa însă trebuia să o facă, în opinia mea, instanţa de judecată şi nu reclamantul...;)
Stiu ca primaria are toate evidentele si ca in alt caz (sa zicem ca eu ma judecam cu respectivul care si-a construit casa) solicitarea e normala.
Dar aici cazul e special: eu ma judec TOCMAI cu primaria, prin urmare primaria e chemata in fata instantei sa dea niste raspunsuri, nu? Inclusiv acelea pe care le-as obtine printr-o adresa.
Aici mi se pare absurd.
Eu, ca reclamant, sa urmez o cale "birocratica" (na-ti cererea, da-mi raspunsul) tocmai cu cel cu care ma judec. Judecata in sine e o asemenea cerere, nu?
E ca si cum eu ma judec cu un vecin care face scandal, iar instanta ma pune sa fac eu in particular o cerere catre acel vecin prin care el sa imi explice care sunt motivele pentru care este atat de galagios. Si dupa aia sa comunic raspunsul lui instantei. Nu e caraghios? Procesul ce mai face atunci?