Sa va expun un caz care mie mi se pare ca a ajuns la o cerere absurda din partea completului:
Care va sa zic am eu un proces cu primaria satului X referitoare la o retrocedare de pamant, in baza legii 18.
Nu se prezinta nimeni de la primarie nici prima data, nici a doua. A trei data vine un om din sat si zice ca el are casa pe pamantul ala. Asa ca judecatorii se mira: care e situatia acelui pamant?
Si ce credetii ca-i cere avocatului meu?
Sa faca o adresa CATRE PRIMARIA X prin care sa ceara detalii despre situatia pamantului!!!!
Asta mi se pare absurd. Primaria X este inculpat in procesul meu, exact in problema acelui pamant. E cazul sa vina la proces si sa raspunda, sa dea inclusiv aceste detalii pe care le-am cere printr-o adresa. Suntem parti in acelasi proces, cum sa vin eu, reclamant, cu cereri catre parat?
Instanţa îi poate obliga.
Dacă nu vă răspund, veţi depune la instanţă o copie de pe adresa pe care aţi depus-o la Primărie cu nr. de înregistrare sau cu confirmarea de primire cu recomandată şi veţi solicita la termenul următor instanţei de judecată să emită ea o adresă la Primărie prin care să ceară acele lămuriri, deoarece dv. aţi făcut demersurile necesare dar nu v-au răspuns.;)