avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ABSURD!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ABSURD!

Sa va expun un caz care mie mi se pare ca a ajuns la o cerere absurda din partea completului:

Care va sa zic am eu un proces cu primaria satului X referitoare la o retrocedare de pamant, in baza legii 18.

Nu se prezinta nimeni de la primarie nici prima data, nici a doua. A trei data vine un om din sat si zice ca el are casa pe pamantul ala. Asa ca judecatorii se mira: care e situatia acelui pamant?

Si ce credetii ca-i cere avocatului meu?
Sa faca o adresa CATRE PRIMARIA X prin care sa ceara detalii despre situatia pamantului!!!!

Asta mi se pare absurd. Primaria X este inculpat in procesul meu, exact in problema acelui pamant. E cazul sa vina la proces si sa raspunda, sa dea inclusiv aceste detalii pe care le-am cere printr-o adresa. Suntem parti in acelasi proces, cum sa vin eu, reclamant, cu cereri catre parat?

Ce parere aveti? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2008
teoma, utilizator
Cel mai recent răspuns: marfan , utilizator 12:24, 1 Iunie 2008
Instanţa îi poate obliga.
Dacă nu vă răspund, veţi depune la instanţă o copie de pe adresa pe care aţi depus-o la Primărie cu nr. de înregistrare sau cu confirmarea de primire cu recomandată şi veţi solicita la termenul următor instanţei de judecată să emită ea o adresă la Primărie prin care să ceară acele lămuriri, deoarece dv. aţi făcut demersurile necesare dar nu v-au răspuns.;)
Multumesc, e bine de stiut ca pot face asta.

interesant, intr-adevar.
te judeci cu ei si in acelasi timp apelezi la ei ca institutie publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa interes obținere servitute. terminare proces? boldizsar boldizsar Bunaziua. Acum cativa ani vecinul ma dat in judecata deoarece el si-a pierdut drumul de acces. Dupa ani buni s-a decis sa ceara drum in alta ... (vezi toată discuția)
Situatie absurda, reclamantul nu se poate defini marfan marfan Buna ziua, O persoana dintr-un grup de 7 mostenitori a deschis proces impotriva unui vecin, revendicand o parte din terenul acestuia in virtutea faptului ca ... (vezi toată discuția)
Chemat ca intervenient lory_cki lory_cki buna ziua, am fost chemata ca intervenient(si eu si fratele meu) intr-un proces prin catre tatal meu o da in judecata pe sora mamei noastre (mama a murit ... (vezi toată discuția)