avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... transport persoane
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

transport persoane

Mi-am cumparat 2 microbuze pentru transport persoane si as vrea sa fac cu ele transport persoane intr-o comuna vecina cu orasul. Ce pasi trebuie sa urmez pentru a face acest serviciu legal.
Cel mai recent răspuns: crasmaruandreea , utilizator 19:42, 24 Martie 2011
In primul rand trebuie sa aveti o firma prin care sa desfasurati aceasta activitate.
Pentru transport sunt necesare si anumite licente de transport.
Ma scuzati. Am uitat sa spun ca am firma si licenta pentru transport persoane. M-ar interesa mai mult cum pot obtine traseul respectiv ( este vorba de un drum judetean pe care circula si alte microbuze, dar din cate stiu eu nu au contracte pe acel traseu).
Pentru ceea ce vreti dumneavoastra sa faceti aveti nevoie de licenta de traseu pentru cursa regulata. Acesta licenta se obtine in urma unei licitatii. Licentele de traseu actuale sunt valabile pana in 2014 iar pana atunci trebuie sa va adresati primariei pentru ca acestia sa faca toate demersurile necesare infiintarii traseului respectiv dar acest lucru nu va putea fi posibil daca un alt traseu se suprapune peste cel propus de d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa transport persoane cu auto inmatriculat in bulgaria popilucky popilucky sunt pfa si am masina inmatriculata in bulgaria. pot efectua transport persoane cu masina asta? ms frumos! (vezi toată discuția)
Licenta de transport florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, As dori sa infiintez o firma de transport persoane, si sa operez pe o ruta pe care mai opereaza si o alta firma. Pot obtine licenta pe aceeasi ... (vezi toată discuția)
Cu marfa pana in grecia monii23 monii23 Buna ziua. O firma, dar nu de transport, ci pe cont propriu trebuie sa duca marfa inapoi storno in grecia. Trece masina cu soferul prin Bulgaria si ... (vezi toată discuția)