avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA transport persoane cu auto inmatriculat in Bulgaria
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA transport persoane cu auto inmatriculat in Bulgaria

sunt pfa si am masina inmatriculata in bulgaria. pot efectua transport persoane cu masina asta? ms frumos!
Cel mai recent răspuns: nico_mirea , utilizator 17:08, 6 Noiembrie 2009
Din intrebarea dumneavoastra intuiesc faptul ca masina inmatriculata in Bulgaria ar fi de transport rutier de persoane. Ma duce gandul la un microbuz, de un anumit numar de persoane. De fapt, fiind PFA, intuiesc din nou ca doriti sa desfasurati o asemenea activitate, pe un anumit traseu, intern sau international. In acest caz, ca sa nu aveti nici un fel de probleme, v-as sfatui sa va adresati pentru informatii clare la Autoritatea Romana Rutiera din orasul de unde sunteti. Pentru SRL-uri, in asemenea activitati, sunt necesare mai multe acte: atestat pentru coordonatorul de transport al firmei, atestat pentru conducatorii auto, licenta de transport rutier (de marfuri, de persoane, etc.) pentru firma, copie conforma pentru fiecare auto mai mare de 3,5 tone, etc.
Daca insa este o intrebare generala, de genul, ma duc pana colea, in Ungaria cu prietenii, sa mancam o ciorba, atunci cine, ce are cu dumneavoastra? Aveti actele masinii, toate taxele platite, permisul si pe-aici ti-e drumul. Drum bun!
masina este una de 6+1 locuri, un ford galaxy....se conduce cu b-ul....si ca pfa pot face un anumit traseu....intern presupun.....doar ca v-am spus este pe bulgaria inmatriculata...deci nu ar exista probleme nup?
Daca intentionati sa desfasurati in mod regulat o asemenea activitate ca PFA, respectiv transport rutier de persoane la intern, activitate declarata, pentru care sa eliberati bilete, pe un anumit traseu, in mod absolut sigur aveti nevoie de niste informatii de la ARR. E posibil ca traseul pe care doriti sa-l parcurgeti sa fie deja ocupat, iar acest lucru nu-l puteti afla decat de la ei. Va recomand sa intrati pe site-ul lor, respectiv www.arr.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu marfa pana in grecia monii23 monii23 Buna ziua. O firma, dar nu de transport, ci pe cont propriu trebuie sa duca marfa inapoi storno in grecia. Trece masina cu soferul prin Bulgaria si ... (vezi toată discuția)
Transport persoane in oras tweetyc5 tweetyc5 Buna ziua Eu efectuez transport angajati pentru o firma din oras cu 3 microbuze. Mentionez ca nu am licenta de trasnport. De la Primarie ma ameninta cu amenzi ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala paulay25 paulay25 V-as ruga daca ati putea sa mi spuneti, in cazul in care imi deschid o Intrep.Individuala, as putea sa obtin de la ARR, licenta ptr.transport persoane????(am ... (vezi toată discuția)