avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... procura
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

procura

pentru a obtine o apostila pe o procura din italia se poate obtine din orice oras din italia?unde trebuie mers pentru a obtine o apostila pe procura in italia,procura fiind in italiana..multumesc astept un respuns urgent
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 15:26, 14 Martie 2011
Apostila se poate aplica numai de catre institutiile competente, gen Prefectura, Tribunal etc., stabilite de catre autoritatile tarii respective. Cel mai bine ar fi sa va interesati la un birou juridic (notar, avocat) in zona unde va aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei apostile pt. certificatul de casatorie (am rezidenta in strainatate) dan_daniel dan_daniel Trebuie sa obtin o apostila dupa certificatul de casatorie, locuiesc in strainatate si se pare ca Ambasada nu ofera astfel de servicii si oricum probabil ar ... (vezi toată discuția)
E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Dobandire cetatenie italiana mihaichi mihaichi Mama mea a facut 11 ani de cand locuieste legal in Italia si doreste sa ia cetatenia italiana. Eu, in calitate de fiu major, pot dobandi la randul meu ... (vezi toată discuția)