avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale moldomobila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

moldomobila

buna ziua.am un certificat de actionar la SC MOLDOMOBILA din 1996 si as dori sa-mi spuneti daca in acest moment aceste certificate mai valoreaza ceva si ce pot face cu certificatul?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:12, 14 Martie 2011
Ultima ttranzactie dateaza din data de 16.02.2011,iar cotatia actiunii a fost de 0,0300 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai au certificatele de actionar la sicomed vreo valoare? andamichaels@hotmail.com andamichaels@hotmail.com Mai au certificatele de actionar la SICOMED SCOASE IN 1996 vreo valoare? Matusa mea a descoperit citeva dupa moartea sotului Ei si nu stie Daca sa le arunce ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre certificate de actionar - le mai pot vinde? dorucucu dorucucu buna... ...intrebarea mea este legata de doua certificate de actionar ale parintilor mei, care au fost depuse la o firma, si as dori sa stiu daca mai pot ... (vezi toată discuția)