avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori intrebare despre certificate de actionar - le mai pot ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

intrebare despre certificate de actionar - le mai pot vinde?

buna... ...intrebarea mea este legata de doua certificate de actionar ale parintilor mei, care au fost depuse la o firma, si as dori sa stiu daca mai pot fructifica ceva de pe urma lor, societatea sa privatizat si dupa o perioada de stagnare este din nou functionala, iar certificatele sunt eliberate in 1996. Daca ma puteti ajuta cu cateva solutionari ... va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:51, 26 Februarie 2011
Verificati la Bursa unde sunt listate aceste societati,si aflati care este stadiul in care se afla si care sunt cotatiile acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividente si actiuni vaspa vaspa Detin un Certificat de actionar de la marea privatizare. Cum as putea afla daca sunt de luat dividente pe actiunile respective, cu precizarea ca pana acum nu ... (vezi toată discuția)
Actiuni mostenite Farkas Traian Farkas Traian In urma procesului national de privatizare bunica mea a intrat in posesia unor actiuni. Aceasta a decedat si pe baza certificatelor de mostenitor ulterioare ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionar la sif respectiv la o firma la care in prezent statul este actionar majoritar POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Detin astfel de certificate, emise in noiembrie, respectiv decembrie 1996, mostenite de la parinti (sunt nominalizate in succesiune). Prin anii \'90 parintii ... (vezi toată discuția)