avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program 3 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program 3 ore

Sunt .i.individuala si am un angajat cu 3 ore de munca de la 9 la 12 Pentru -ca am clienti si din alte localitati ,as dori sa stiu daca pot chema muncitorul in functie de cum a i-mi vine clientul Mentionez ca muncitorul este de acord cu decalajuri de program,bine inteles tot 3 ore de lucru pe zi . Multumesc de raspunsul pe care o sa mi-l dati
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 14 Martie 2011
Da, se poate stabili un nou program de lucru de comun acord cu salariatul. In acest sens, incheiati un act aditional la c.i.m..
Mentionez ca sunt cazuri cind intr-o zi am nevoie sa vina de la ora 9 la 12 ,iar in alta zi ,sa zicem de la 11 la 14 iar in alta zi alt interval de lucru
Se poate stabili un program de acest gen : timpul de munca de 3 ore/zi , repartizarea acestuia fiind : luni intre orele 9-12 , marti intre orele 12-15 etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare program de lucru - cim timp partial zxz19 zxz19 Buna ziua este corect ca in CIM cu timp partial la repartizarea programului sa trecem 2 ore zi sau trebuie trecut intervalul in care se realizeaza aceste 2 ... (vezi toată discuția)
Control itm adrianabresug adrianabresug am avut control de la itm si am primit sarcina de a face la CIM cu timp partiel de 4ore/zi repartizarea programului de lucru si conditiile in care se poate ... (vezi toată discuția)
Schimbare program de lucru la decizia angajatorului. bună ziua! ... gabrielle_24 gabrielle_24 Schimbare program de lucru la decizia angajatorului. Bună ziua! Lucrez de 8 ani în cadrul unei companii pe un program de lucru de 8 ore ( de luni pana ... (vezi toată discuția)