avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii control itm
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

control itm

am avut control de la itm si am primit sarcina de a face la CIM cu timp partiel de 4ore/zi repartizarea programului de lucru si conditiile in care se poate modifica acesta.Intrebarea mea este :la repartizare program lucru pt o zi lucrata si una nu cu 8 ore timp de 10zile pe luna, cum trec ?ei vor trecute si zilele in care omul va lucra , trec zile cu sot fara sot sau luni da marti nu ?Va rog sa ma ajutati la 4 ore pe zi ar trebui sa trec de la ora x la ora y pt angajat popescu.dar nu stiu cum vine la o zi da una nu .
Cel mai recent răspuns: adrianabresug , utilizator 15:14, 22 Februarie 2013
Nu inteleg ... ori lucreaza 4 ore/zi ori 10 zile pe luna ????
Din ceea ce spuneti cred ca sunt angajati cu norma de 2 ore ?
Nu prea inteleg cum vin ..... La servici...

:wassat:
lucreaza 4 ore /zi ,contractele sunt cu timp partial 80 ore pe luna daca luna are 20 zile lucratoare .in urma controlului ,care ne-a cerut sa trecem in contract la repartizarea programului de lucru si ora de la care incepe programul angajatul respectiv adica de ex. de la ora 8la 12 ,avem sarcina de indeplinit completarea CIM cu repartizarea programului cu ceea ce am scris mai sus si conditiile in care acesta se poate modifica .Insa administratorul vrea sa repartizeze programul de lucru de la intai februarie cu o zi da o zi nu deci ca timp de lucru vor fi tot 80 ore pe luna numai ca angajatul va veni o zi cu 8 ore urmatoarea libera si tot asa .Cum trec eu in actul aditional aceasta mentiune ?La un nou contract cum trec la timp de lucru ?
am fost la itm si am intrebat si mi-au spus ca in revisal nu pot opera acesta ramane cu timp partial 4 ore pe zi insa in actul aditional trebuie specificat intervalul de timp de la ora de la ora de iar in cazul in care se lucreaza o zi da una nu sa trec :persoana x lucreaza 8 ore pe zi in zilele cu sot sau fara sot ,dupa caz .Rezultatul e acelas ,angajatul are acelasi nr de ore pe luna, lucrate .E bine ?
Nu se pot face doua repartizari de program pe un singur act aditional ... in primul caz, se va mentiona: durata timpului de munca 4 ore/zi , in intervalul 10 - 14

In cel de-al doilea caz , se va mentiona :
- durata timpului de munca este de 4 ore/zi , inegal , repartizarea facandu-se astfel : 8 ore/zi in zillele cu sot, iar in zillele fara sot liber ...

Alte discuții în legătură

Program de lucru 20 ore/saptamana - act aditional + revisal cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Care este formularea corecta la un act aditional la cim pentru un program de lucru de 20 ore/saptamana? In REVISAL cum se opereaza corect: ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale pentru contract part time Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua.Am si eu o intrebare privind salarizarea unui lucrator comercial.Societatea desfasoara activitate de comert cu amanuntul cu program de luni-sambata, ... (vezi toată discuția)
Modificare program lucru rak0770 rak0770 Cu data de 01.08.2012 unui salariat i se schimba programul de lucru de la 8 ore la un program de 12/24. In contract e specificat program de lucru inegal. ... (vezi toată discuția)