avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii control itm
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

control itm

am avut control de la itm si am primit sarcina de a face la CIM cu timp partiel de 4ore/zi repartizarea programului de lucru si conditiile in care se poate modifica acesta.Intrebarea mea este :la repartizare program lucru pt o zi lucrata si una nu cu 8 ore timp de 10zile pe luna, cum trec ?ei vor trecute si zilele in care omul va lucra , trec zile cu sot fara sot sau luni da marti nu ?Va rog sa ma ajutati la 4 ore pe zi ar trebui sa trec de la ora x la ora y pt angajat popescu.dar nu stiu cum vine la o zi da una nu .
Cel mai recent răspuns: adrianabresug , utilizator 15:14, 22 Februarie 2013
multumesc ,pe actul aditional va fi o singura repartizare dar voi mai adauga conditiile in care se poate modifica repartizarea programului .
am facut actele aditionale cu repartizare -inegal 8 ore /zi in zilele cu sot si liber in cele fara sot dar nu iese ca nr de ore la sfarsit .de ex martie are 21 zile lucratoare la cele fara sot imi da 11 zile adica 88 ore lucrate la cu sot 10 zile /80 ore lucrate .Corect media la sfarsit de luna este de 84 ore lucrate .Cum ramane in cazul acesta ,cum pontez omul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru 20 ore/saptamana - act aditional + revisal cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Care este formularea corecta la un act aditional la cim pentru un program de lucru de 20 ore/saptamana? In REVISAL cum se opereaza corect: ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale pentru contract part time Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua.Am si eu o intrebare privind salarizarea unui lucrator comercial.Societatea desfasoara activitate de comert cu amanuntul cu program de luni-sambata, ... (vezi toată discuția)
Modificare program lucru rak0770 rak0770 Cu data de 01.08.2012 unui salariat i se schimba programul de lucru de la 8 ore la un program de 12/24. In contract e specificat program de lucru inegal. ... (vezi toată discuția)