avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri

Am o mare intrebare la dvs si incepe cam asa ....in 2007 am venit din spania la mine cu o 0.03 grame de hasis deci f putina cantitate si am trecut cu ea ma rog nu stiam legile caresunt cum ca nai voie ma rog in fine..am trecut mam dus la disco acolo a venit politia la un control de rutina eu de junki ce eram mam panicat si ma fugit mau prins in fine mau perkezitionat nau gasit nimik si cu toate ca o aveam la mine ne au dus la sectie nici acolo nau gasito cu toate ca ao aveam in buzunar pana la urma eu de prost ce am fost le am spus ca am aduso din afara si aveam o bucatica mica cat unghia de la mana asta a fost si norocu meu niciodata nam avut probleme cu politia era prima mea abatare am luat un avocat de la bucuresti eu sunt din targoviste zic sa iau un avocat bun si mi am luat o mare teapa iam dat 1000mie de euro asa mia zis ca scap ca imi da o amenda penala si cand ma trezesc peste cateva luni ca tre sa ma prezint la tribunal am sunato si mia zis sa ma duc acolo sa zic ce zice judecatoru cu alte cuvinte sa aprob tot bn ca nu mam dus ca mi am luat un avocat de la mine din oras si mia dat pana la urma 3 ani cu executare eu fiind plecat am tinut legatrura cu avocatu si mia zis cat mia dat de atunci eu nam mai fost acasa sentinta fiind data in decembrie 2007 vreau si eu sa stiu daca aceasta fapta se prescrie?va rog astept si eu un raspuns va rog mult multumesc anticipat
Daca sunteti condamnat definitiv este foarte complicata situatia...
V-ati prezentat sau nu la proces?
orice fapta se prescrie
Poate ca ar mai avea o sansa sa nu astepte termenul de prescriptie a executarii pedepsei...dar deocamdata nu stim...
Ia legatura cu avocatul tau pentru a-ti calcula termenul de prescriptie .termenul se calculeaza in functie de durata pedepsei, de fapta si de data ramanerii definitive .oricum mai ai de asteptat cel putin 5 ani
Pentru o pedeapsa cu executare se emite de catre biroul executari penale al instantei, mandat de executare. Nu va bazati pe prescriptie, mai e mult pana atunci....

Alte discuții în legătură

In cat timp se prescrie o pedeapsa cu inchisoarea? Maria270 Maria270 Buna ziua, As dori sa stiu in cat timp se prescrie o pedeapsa finală de 4 ani închisoare şi 2 ani pedeapsă complementară? Momentan nu ma aflu in ... (vezi toată discuția)
Prescriptia pedepsei ContSters304901 ContSters304901 Buna seara am o rugaminte la dvs. daca ma puteti ajuta sunt nedumerita cu prescrierea la o pedeapsa de 3 ani si 2 luni ,dupa cat se prescrie pedeapsa dupa 5 ... (vezi toată discuția)
Prescriere pedeapsa ContSters190234 ContSters190234 am o condamnare de 2 ani si 6 luni pt vatamare corporala cu executare este definitiva din dec 2010,as dori sa stiu cand se prescrie pedeapsa.Va multumesc. (vezi toată discuția)