avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie impotriva deciziei de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie impotriva deciziei de pensie

Buna Seara,
Nu mai sunt in termenul de 45 de zile pt a putea ataca decizia de pensionare, find de mult trecut.Mai am la indemana vreo posibilitate de a solicita recalcularea pensiei?Sau atacarea deciziei era singura solutie?
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2011
bluejazz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 08:08, 15 Martie 2011
Probabil sunteti militar pensionar(sau politist). Da, trebuia atacata initial la comisia de solutionare a contestatiilor din minister si apoi la instanta. Recalcularea o mai puteti solicita dar prin noua OUG nr. 1/2011 s-a prevazut ca adeverintele se trimit de unitati la Casa de pensii iar termenul de recalculare a fost stabilit 31 dec. 2011. Pana atunci se achita drepturile de pensie avute in luna decembrie 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta penala ramos57 ramos57 Buna ziua, Sunt pensionar militar si conf.L.263/2010 (O.U.G.nr.1/2011), pensia mi-a fost recalculata in functie de venituri. Detin 3 adeverinte ... (vezi toată discuția)
Decizia de recalculare a fost anulata de instanta. poate fi emisa o decizie de revizuire? sejc sejc Dosar 3596/114/2011. Instanta de fond tribunalul Buzau. Recurs curtea de apel Ploiesti. Am fost pensionar militar in baza legii 164/2001. In decembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)
Furt sau nevoi ale mapn pentru interceptarea ozn-rilor flocirel flocirel In anul 2010 am fost... sanctionat(ca toata lumea) cu 25 %,am inteles in sensul ca a fost condamnata toata lumea.Primesc mai acusica cateva zile o noua decizie ... (vezi toată discuția)