avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructie

buna ziua, detin un teren in extravilanul unei comune pe care l-am dobandit in urma unui contracr de vanzare cumparare cu inca o persoana cu parti egale., acesta a fost dezmembrat in urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile. in 2007 am scos de la primarie certificat de urbanism pt. constructie agrozootehnica, am luat legatura cu un ing. proiectant care mi-a facut un proiect si mi-a cerut intabularea acestui teren. intabularea am obtinut-o in 2009 fiind blocata la oficil de cadastru pt. ca persoana cu care am achizitionat terenul l-a pus amanet [ partea lui].in timpul acesta am obtinut un credit cu care am ridicat o constructie. cum certificatul de urbanism expirase am solicitat eliberarea altuia la care primaria ma instiintat ca nu se mai poate construi in extravilan si sa astept trecerea lui in intravilan. mentionez ca in jurul meu sunt numai case si se construiesc in continuare. cum pot sa intru in legalitate? multumesc mult

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cu ceva timp în urma am cumparat un teren, pentru ... Alexandru.Axl Alexandru.Axl Buna ziua! Cu ceva timp în urma am cumparat un teren, pentru a putea construi o cabana.... înainte sa cumpăr terenul am verificat dacă terenul este ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)
Cadastru, instabulare lorelena1306 lorelena1306 Buna ziua Doresc sa achizitionez un teren. As dori sa aflu la ce acte sa fiu atenta?! Ce trebuie sa aiba acel teren pentru a fi vandabil si a nu avea ... (vezi toată discuția)