avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depunere carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depunere carte de munca

Buna ziua! In luna noiembrie anul trecut am incheiat un contract cu casa de pensii si am cotizat pana la finele lunii decembrie.Incepand cu luna ianuarie, cota de cotizare a crescut si nu am mai platit.Mi s-a spus ca daca nu mai platesc timp de 3 luni consecutiv , contractul se va rezilia de la sine.Intrebarea mea este...eu ca si persoana fizica trebuie sa merg sa-mi ridic cartea de munca si s-o depun la ITM pana la 31.03.2011???Sau datele mele sunt preluate automat de la Casa de pensii ???
Sotul meu a fost insomaj pana acum cateva zile, s-a angajat cu carte de munca si in maxim o saptamana urmeaza sa plece detasat de la servici in alta tara pt 2 luni. In cazul lui cum se procedeaza cu cartea de munca?? Va trebui sa o depuna personal pana pleaca la ITM??? Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:30, 15 Martie 2011
Pentru ce sa depuna carnetul de munca la ITM , acesta trebuia depus la Casa de pensii in vederea scanarii acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carnete de munca crai crai Buna ziua, am predat la scanat carnetele de munca prin ITM in 2008 si acum sunt colegi de RU care spun ca mai trebuie predate o data si la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Cm la scanat eudoxiu eudoxiu Buna ziua, Poate stie cineva sa ma lamureasca: am citit pe internet, un articol, tipic romanesc, unde se spunea ca este OBLIGATORIU ca sa fie depuse CM ... (vezi toată discuția)
Scanarea cartilor de munca andad andad Dupa \"prelucrarea\" cartilor de munca la Casa de Pensii, se mai trimit inca o data in vederea scanarii? Atunci, in ce a constat prelucrarea ? Procedura de ... (vezi toată discuția)