avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cate locuinte poate refuza un chirias al Primariei?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cate locuinte poate refuza un chirias al Primariei?

Buna ziua,

As dori un raspuns va rog
Cate locuinte poate refuza un chirias al Primariei? Trebuie sa fie recazati in alta locuinta pentru ca, casa este cu risc seismic grad 1 si urmeaza a fi demolata. Chiriasul a refuzat deja 3 locuinte, motivand ca nu are suficienti bani pentru chirie la alta locuinta (bloc).
Casa este 70% propietate personala (a unei matuse) si 30% a Primariei.Matusa doreste sa demoleze casa, Primaria de 6 ani nu a reusit sa-l recazeze pe chiriasi.

Un sfat va rog!
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: baciucristian , utilizator 09:33, 15 Martie 2011
chiriasul nu poate fi evacuat decat in baza unei hotarari judecatoresti. Refuzul sau poate fi nelimitat....
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe ce cale as putea da in judecata primaria? baciucristian baciucristian Buna ziua. Revin cu problema... Un sfat va rog. In anul 1999 matusa mea a cumparat casa in baza legii 112/1995. Casa are parter si demisol. In proportie ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune - se poate? baciucristian baciucristian Buna ziua. Poate ma ajutati va rog cu urmatoarea problema. O matusa locuieste din anul 1975 intr-o casa nationalizata. In anul 1999 a cumparat casa in baza ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate francesca1985 francesca1985 Buna ziua. As dori sa va prezint situatia prietenei mele si sa va rog sa ne dati cateva sfaturi. Prietena mea locuieste intr-o camera de camin intr-un bloc cu ... (vezi toată discuția)