avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire partiala teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire partiala teren

Bunicii mei au murit unul in 1983 si unul in 1985. In urma deceselor si a succesiunilor deschise o casa si terenul aferent a fost impartit celor doi fii in cote egale. In1991 unul din frati decedeaza si se incheie o tranzactie in instanta intre fiul supravietuitor si sotia acestuia si se stabileste sa le revina in cote indivize cate un corp din cladirea nostenita de la bunicii mei, iar in 2008 mor ambii la diferenta de timp foarte mica. Nu a fost deschisa succesiune pe numele lor. Eu sunt unica fiica a tatalui meu, iar matusa meam sotia fratelui tatalui meu nu are alte rude sau nostenitori.
Am fost la notar, dar va cre o parere cu privire la cota terenului nostenita de unchiul meu de la bunici si care nu a mai fost inclusa in nici o suucesiune ulterioara. Terenul este aferent imobilului care a fost transmis prin acte de mostenire. Pe scurt acum am un imobil cu jumatate de teren. Pot sa suplimentez succesiunea unchiului cu terenul direct in favoarea mea? Nu sunt alti mostenitori.
Multumesc, o zi minunata,

Alte discuții în legătură

Succesiune ....fÃrà raspuns. annaane28 annaane28 IN DISCUTIE...,,:-/CASA UNDE LOCUIESTE TATA IMPREUNà CU MAMA MEA DE 50 ANI....PROPETAR BUNICUL MEU DECEDAT ACUM 15 ANI(BUNICA DECEDATA INAINTEA BUNICULUI),NU ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunici Hexplorer Hexplorer Buna ziua. Bunicii soțului meu sunt decedati. De curand au decedat si copiii bunicilor, tatal si unchiul sotului. Unchiul nu a avut copii. Sotia unchiului ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa frate mioararadu mioararadu Am titlul de propietate pe terenul si casa parintilor mei pe numele bunicului din partea tatalui .Mostenitorii fiind tatal meu decedat unchiul meu decedat si ... (vezi toată discuția)