cum pot afla daca angajatorul m-a inregistrat la el in revisal, practic dupa vechiul cod al muncii am carte de munca inregistrata, si daca imi plateste toate contributiile. Inainte de 2011 era simplu (mergeai la ITM scoteai CM).Acum care este metoda de a afla daca ai vechimea inregistrata in Cm electronica? Ei nu-si faceau datoria nici inainte, ca sa opereza la zi in CM,dar acum? Am lucrat la patron 6 luni dintre care doar o luna am pe cartea de munca, si cand am aflat nu mi-a venit sa cred, imi facuse contract de munca in primele 2 sapt de lucru. Deci muncesti 10 ani si patronii platesc contributii pentru 2 ani,ca un exemplu.
O modalitatea concreta de a afla daca angajatorul v-a platit sau nu contributiile este sa sesizati in scris ANAF-ul.
De asemenea, puteti depune o solicitare in acest sens si la AJOFM, Casa de Pensii sau Casa de Asigurari de Sanatate.
Revisal
Roxana Brancoveanu
Buna ziua!
am instalat revisal 2.0.6, am incercat sa introduc un angajator nou dar caen-ul din CUI nu corespunde cu caen-ul din revisal este vorba de ... (vezi toată discuția)