sunt o mamica cu doi copii,doua fetite una de 3 ani si o luna si respectiv o luna.eu si sotul meu ne-am cam despartit adica eu am plecat din octombrie de unde locuiam noi din cauza batailor si certurilor dintre noi dar nu am divortat.as vrea sa va intreb daca as putea sa il dau in judecata pentru pensia alimentara ale fetelor fara un divort?
da este adevarat ca eu am parasit domiciliu dar procesul de divort din cate am inteles dureaza ceva timp iar pana atunci eu as dorii ca el sa plateasca pt copii lui pt ca din octombrie pana acuma el nu sa interesat daca am sau nu banii pt copii
dar am uitat sa mentionez ca eu am plecat la parinitii mei cu fetita iar eu in buletin am adresa unde stau parintii mei nu unde am locuit noi timp de 3 ani
va puteti adresa instantei cu o cerere de pensie de intretinere, atat timp cat sunteti despartiti in fapt si tatal nu contribuie la intretinerea fetitelor.
Divortul
silvestru mihaela
Buna ziua.Ma numesc [editat] si sunt din Galati. Sunt casatorita de aproape 9 ani, si am doua fetite pe care le am in intretinerea mea. Sotul meu de 1 luna si ... (vezi toată discuția)