avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ACORDARE IN ANUL 2011 A SPORULUI PENTRU CONDITII ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ACORDARE IN ANUL 2011 A SPORULUI PENTRU CONDITII VATAMATOARE DE LUCRU,

Vreau sa va intreb si sa imi mraspudeti daca puteti la urmatoarea intrebare: In anul 2011 pt acordarea sporului de conditii vatamatoare este necesar realizarea masuratorilor pentru acordarea acestui spor daca masuratorile si raport a fost vizat in anul 2010,acum cum se procedeaza . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:17, 15 Martie 2011
Ia uitati ce spune art. 21 din legea 284/2010, care a intrat in vigoare la 01 ianuarie 2011:
Art. 21. - Locurile de munca, categoriile de personal, marimea concreta a sporului pentru conditii de munca prevazut in anexele nr. I-VIII, precum si conditiile de acordare a acestuia se stabilesc prin regulament elaborat de catre fiecare dintre ministerele coordonatoare ale celor 6 domenii de activitate bugetara - administratie, sanatate, invatamant, justitie, cultura, diplomatie, de catre institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala, precum si de catre autoritatile publice centrale autonome, care se aproba prin hotarare a Guvernului, la propunerea fiecaruia dintre ministerele coordonatoare, fiecareia dintre institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala sau autoritatile publice centrale autonome, cu avizul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si al Ministerului Finantelor Publice si cu consultarea federatiilor sindicale reprezentative domeniului de activitate.
Asa ca...eu cred ca cine l-a avut in octombrie 2010 il pastreaza si in 2011 in virtutea legii 285/2010 (este opinia mea), cine nu...o sa astepte aceste vestite regulamente, care nu cred ca vor aparea prea curand.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor conditii vatamatoare dumi32 dumi32 Buna ziua. Suntem institutie publica, iar in anul 2010 s-au facut masuratorile necesare pentru acordarea sporului de conditii vatamatoare, care expira in ... (vezi toată discuția)
Regulament spor conditii vatamatoare aleko27 aleko27 Buna ziua, un Regulament pentru acordarea sporului de conditii vatamatoare ma poate ajuta cineva? Cu consideratie (vezi toată discuția)
Legea sporului de calculator. Coman78 Coman78 Vreau sa stiu si eu un baza carei legi se acorda sporul de calculator , lucrând ca asistent medical radiologie.multumesc (vezi toată discuția)