avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Spor conditii vatamatoare
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Spor conditii vatamatoare

Buna ziua. Suntem institutie publica, iar in anul 2010 s-au facut masuratorile necesare pentru acordarea sporului de conditii vatamatoare, care expira in aprilie 2011, vreau sa va intreb conform legii cadru 284/2010 trebuie din nou masuratori de c atre unitatea militara, cum se procedeaza ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 19 Septembrie 2011
Locurile de muncă, categoriile de personal,mărimea concretă a sporului pentru condiţii de muncă prevăzut în anexele nr. I-VIII, precum şi condiţiile de acordare a acestuia se stabilesc prin regulament elaborat de către fiecare dintre ministerele coordonatoare ale celor 6 domenii de activitate bugetară - administraţie, sănătate, învăţământ, justiţie, cultură,diplomaţie, de către instituţiile de apărare, ordine publică şis iguranţă naţională, precum şi de către autorităţile publice centrale autonome, care se aprobă prin hotărâre a Guvernului, la propunerea fiecăruia dintre ministerele coordonatoare, fiecăreia dintre instituţiile de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională sau autorităţile publice centrale autonome, cu avizul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi al Ministerului Finanţelor Publice şi cu consultarea federaţiilor sindicale reprezentative domeniului de activitate .. art.21 din Legea nr.284/2010
In 2011 trebuie ca ministerul de care apartineti sa redacteze regulamentul pentru acordarea sporului de conditii vatamatoare (si pana acum singurul minister care a facut asta este cel al Sanatatii).
Bun de acord cu dumneavoastra dar in cazul acesta noi ce facem pierdem sporul pentru ca el a expirat.
Mergeti sau intrebati la Ministerul de care apartineti daca are asa ceva intocmit ... in caz contrar , in lipsa unor prevederi nu cred ca se poate acorda acel spor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare in anul 2011 a sporului pentru conditii vatamatoare de lucru, dumi32 dumi32 Vreau sa va intreb si sa imi mraspudeti daca puteti la urmatoarea intrebare: In anul 2011 pt acordarea sporului de conditii vatamatoare este necesar realizarea ... (vezi toată discuția)
Regulament spor conditii vatamatoare aleko27 aleko27 Buna ziua, un Regulament pentru acordarea sporului de conditii vatamatoare ma poate ajuta cineva? Cu consideratie (vezi toată discuția)
Legea salarizarii bulgarasul bulgarasul de cand se poate da in administratia publica sporul pentru conditii de munca (vezi toată discuția)