avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Prima casa - contract de antrepriza
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Prima casa - contract de antrepriza

Buna ziua, Avem dosarul pentru constructie casa aproape gata si ne-am impotmolit la contractul de atrepriza. Cum se trece plata locuintei in contract daca creditul nu este aprobat inca?
"Clientul va efectua plata în mod eşalonat, după încheierea fiecărei faze a lucrărilor/integral, după terminarea lor, prin (ordin de plată, cec etc.) ............. din contul curent al său în cel al antreprenorului, menţionate în cap. I al prezentului contract."
Trebuie specificat in contract ca e valabil doar in cazul aprobarii creditului?
Cel mai recent răspuns: crisdia , utilizator 14:05, 15 Martie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pentru raspuns. Dar la Prima Casa pentru constructie locuinte ni se cere contract de antrepriza. Cred ca ar fi fost mai simplu cu antecontract ( nu ca as face eu diferenta :) )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inchei un contract de prestari servicii? nicolaecostel nicolaecostel Buna ziua, sunt nou pe acest site util si am nevoie de un ajutor de la dumneavoastra. De curand am deschis impreuna cu cineva o societate ce ofera servicii de ... (vezi toată discuția)
Intenție de cumpărare apartament în bloc la care încă nu au început lucrările de construcții. să plătesc sau nu, în avans, prețul total al apartamentului? CiobanuD19 CiobanuD19 Buna ziua, Doresc sa cumpar in Bucuresti un apartament de la un dezvoltator dar conditiile acestuia sunt banii in avans. Blocul nici nu a inceput sa fie ... (vezi toată discuția)
Subantrepriza in constrcutii goldstar9 goldstar9 Buna ziua, este posibil ca , firma X de constructii incheie un contract te antrepriza cu Z pentru construirea unei case de 100m2, poate X sa ofere in ... (vezi toată discuția)