avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul vechime in munca

Buna seara!

Doresc sa calculez vechimea in munca pentru angajatii societatii pentru a acorda zile de concediu de odijna conform vechimii in munca. Va rog sa-mi comunicati ce anume sa nu iau in considerare cand calculez vechime ain munca deoarece am auzit variante de genul CIC, armata etc.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 16 Martie 2011
Stagiul militar si somajul nu se iau in considerare la stabilirea sporului de vechime in munca.
De asemenea, CCC este considerat vechime in munca incepand cu data de 20.01.2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul vechime in munca euglup euglup Am terminat facultatea in 1997.Imediat am intrat in somaj din septembrie 1997 pana in ianuarie 1998 cand am plecat in armata pentru 6 luni.Se pot adauga armata ... (vezi toată discuția)
Spor vechime Mioara Puscas Mioara Puscas Sporul de vechime se poate acorda pentru fiecare contract de munca, in cazul in care un angajat are doua contracte de munca cu timp integral ? (vezi toată discuția)
Vechime in munca si in specialitate dupa efectuarea concediului pentru cresterea copilului... Radamante Radamante 1. X este angajata pe perioada determinata. 2. Are 3 ani vechime in munca. 3. Intra in concediu de maternitate cu 21 de zile inainte de incetarea de drept a ... (vezi toată discuția)