avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale fals in inscrisuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

fals in inscrisuri

buna seara,
as vrea sa stiu ce mi se poate intampla daca eu am pus eticheta pe un detergent produs de altcineva.....eu am in statut codul caen pentru producerea de detergent dar mi s.a spus ca daca sunt producator trebuie sa indeplinesc anumite conditii....eu cumparam detergentul de la producator cu tot cu eticheta pe care scria ca l.am produs eu(ca firma)
politia zice de fals in inscrisuri si mi.a confiscat marfa cumparata pe factura....
poate sa.mi raspunda cineva?
Cel mai recent răspuns: Rita1980 , utilizator 01:59, 16 Martie 2011
Politia a ridicat detergentul care a fost etichetat de tine. Reteta continutului are un proprietar si tu nu ai voie sa-l rebranduiesti fara acordul lui.
Daca poti sa obtii un acord de la producator pentru rebranduire nu patesti nimic. Chiar daca nu obtii acordul tre sa te impaci cu producatorul cu orice pret ca sa nu-ti ceara despagubire pentru defaimarea brandului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs defect cumparat din magazin fizic MarianaGP MarianaGP Buna ziua, Am citit si alte articole de pe site referitor la acest subiect, insa as dori un sfat legat de cum pot proceda mai departe in cazul meu. In ... (vezi toată discuția)
Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca SilviuFrujina SilviuFrujina Buna ziua. In data de 22.04.2016 m.am angajat la o firma de transport marfa ca sofer autocamion. Am incheiat un contract de munca pe perioada determinata 30 de ... (vezi toată discuția)