avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CONTESTATIE de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

CONTESTATIE de executare silita

Buna ziua, am o mare problema cu Orange-ul sau mai bine zis cu o firma de recuperare creante , zic ei. Am primit o cerere de executare silita pentru o suma pe care spun ei ca eu nu am platit-o catre Orange. In primul rand consider ca e un mare abuz sa vii dupa 10 ani sa ai spui cuiva ca are de plata nu stiu ce datorie, pe care sincer nici nu o recunosc pentru ca nici nu imi amintesc despre acest abonament pe care il invoca.
In concluzie , vreau sa depun contestatie. unde pot face asta?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Danbv , utilizator 06:51, 16 Martie 2011
Daca executarea are la baza un titlu executoriu(hotarire judecatoreasca) va adresati instantei.Daca este o simpla somatie nu ii dati atentie
Ati primit numai o "instiintare" de la "recuperatori" ca aveti de plata "x" lei catre "portocaliul telefonic" ???? Sau aveti deja un titlu executoriu care este pus in practica ???
Dupa trei ani,daca aceste sume n-au fost notificate catre dvs. pentru a fi platite, s-au prescris.....si tot ce fac recuperatorii, este sa va hartuiasca.....doar...doar...mai pun mina pe niste bani...daca reusesc sa va sperie.... Dupa 10 ani ...ce sa mai zicem....
Oricum dupa 10 ani....opereaza prescriptia.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie rina68 rina68 Buna ziua, in 2005 am luat un credit de 5000 lei pe 10 ani, am platit pana in mai 2009, cand am ramas fara serviciu si nu am mai putut plati Banca a vandut ... (vezi toată discuția)
Executare silita orange ? Anonim.ro Anonim.ro Sunt intr-o mare nedumerire pot fi executat silit daca nu am platit factura orange ?, problema este ca in jurul lunii iulie trebuie sa deschi un cont in ... (vezi toată discuția)
Am o datorie la o societate furnizoare servicii de telefonie mobila andreea4fabian andreea4fabian Am si eu o mare problema...si v-as ruga mult de tot sa-mi dati un raspuns.Am primit foarte multe telefoane si instiintari de la o firma de recuperare a ... (vezi toată discuția)