avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parinti chinuiti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parinti chinuiti

Oamenii despre care vorbesc au un fiu de peste 30 de ani care le face viata un cosmar...betiv, scandalagiu, le vorbeste urat si uneori ii loveste, nu ii ajuta cu nimic. I-au spus sa plece din casa, dar acesta refuza. Au discutat cu cineva de la politie care i-a sfatuit sa il dea in judecata. Dar apartamentul fiind al parintilor si nu al fiului, ma intreb daca e nevoie sa il dea in judecata ca sa scape de el. Se mai pune problema de a-l face sa plece fara a avea neplaceri si mai mari cu el (sa-i bata, sa distruga locuinta etc)
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 06:09, 16 Martie 2011
Cu parere de rau, o persoana cu asa (caracter-antecedente),se poate preta la orice manifestare fata de parinti.Asta nu inseamna ca dinsii nu pot merge in justitie,pentru a-l evacua.Cu timpul poate isi va schimba atitudinea fata de dinsii.:luck:
e necesara o actiune in evacuare, contactati un avocat din oficiu sa va ajute; formulati o cerere scrisa la baroul de avocati unde se afla casa familiei si vor primi ajutor specializat. Daca situatia materiala e precara, vor fi ajutati gratuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor in strainatate Te pup Te pup Buna ziua. Acum doua luni am dat nastere unui bebe in UK, de aprox 2 saptamani sotul se poarta foarte urat, abuz emotional si amenintari la adresa mea si a ... (vezi toată discuția)
Imi poate lua unul din copii??:(( georgy2 georgy2 buna ziua, st georgiana si va rog sa ma ajutati cu un sfat st casatorita de 5 ani, am 2 fetite, una de 2 ani si una de 2 luni, eu am 21 de ani, sotul 38, el ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie minor carmad carmad Am o ruda care are un minor de 2 ani si 9 luni si o fata de 14 ani. Este despartita si de cateva luni bune a cunoscut pe internet un invidiv care se comporta ... (vezi toată discuția)