avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cazier fiscal persoane fizice straine
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cazier fiscal persoane fizice straine

Buna ziua!

Iata speta mea: O persoana fizica straina (belgiana) a fost desemnata in calitate de administrator al unui srl din Romania. Pentru inregistrarea la Registrul Comertului am inteles ca e nevoie, printre altele, de o declaratie autentica, ce tine loc de cazier fiscal, cum ca nu are datorii fiscale in Romania. Intrebarea este: aceasta declaratie poate fi data la un notar belgian?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:12, 2 Iunie 2008
Se poate, dupa care va fi tradusa legalizat in romana. Nu e nevoie de apostila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune catre persoana juridica straina Ciqui Ciqui Am un S.R.L. cu 2 asociati. Cei doi asociati vor sa cesioneze partile lor sociale catre o societate din Cipru (limited), care la randul ei este detinuta de o ... (vezi toată discuția)
Asociat persoana juridica din belgia Titi_viteza Titi_viteza Pentru a evita o gramada de bataie de cap, cunoasteti cumva pe cineva care sa fi deschis un srl in Romania in care sa aiba un asociat persoana ... (vezi toată discuția)
Infintare srl cu asociat si administrator cetatean strain valentin234 valentin234 Buna ziua un prieten din Spania doreste sa isi infinteze un SRL cu asociat unic in care el sa fie asociat si administrator. Este posibil? Daca da de ce acte ... (vezi toată discuția)