avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... liste plata fara data afisarii, scadentei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

liste plata fara data afisarii, scadentei

Pot actiona in justitie un neplatnic pe baza listelor care nu poarta data afisarii si a scadentei? Mi le ia in considerare judecatorul?
Multumesc.
Interventie moderator

@Manole Dumitru
Va rog sa evitati scrierea mesajelor consecutive. Daca mai aveti ceva de adaugat la mesajul postat va puteti folosi de butonul "Editeaza".
Unde dai si unde crapa!? Ori: a furat sai i s-a furat!?
Cititi cu atentie ca intrebarea era pusa de cineva din conducerea asociatiei, prpbabil presedinte de asociatie care se intereseaza daca poate actiona in instanta un proprietar pentru recuperarea restantelor. La dosarul introdus in instanta se depun, de obicei, si listele de palta unde se vad cotele, restantele, penalizarile...
Aceste liste de plata, atunci cand au fost intocmite si afisate nu s-a scris pe ele data afisarii si termenul de plata scadent conform legii 230/2007.

Numai ca doi din participantii la acesata discutie raspund ca cel care intreaba initial, probabil presedintele, sa dea in judecata asociatia, adica tot pe el, sa se de-a singur in judecata.#-o
Da, ca sa glumim in continuare, cred ca este mai comod sa apelezi la instanta sa-ti scrie data pe liste decat sa o scrii singur!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati intretinere Nea-Costica Nea-Costica Care este regimul penalitatilor ? Cand se aplica, dupa cate luni ca restantier, cand se poate actiona in judecata, cine o poate face, sunt mai multe feluri de ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere filimonandreea filimonandreea buna ziua ! Sunt si eu un restantier la intretinere, ca multi altii nu de rea credinta incepand cu anul 2002 pana in prezent; pana acum cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli intretinere de la proprietari mihaiciornei mihaiciornei Buna ziua. Asociatia de proprietari ( formata din 84 proprietari, un bloc de garsoniere) din care fac parte are de recuperat de la 4 proprietari cate 20 - ... (vezi toată discuția)