avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calculul indemnizatiei pentru concediu medical, eu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calculul indemnizatiei pentru concediu medical, eu fiind in somaj

Buna ziua
Sant in somaj si am intrerupt prin concediul medical,am primit pe luna februarie suma de 25o ron.Mentionez ca sant in somaj din data de 15.02.2010.
Va rog sa imi spuneti cum se calculeaza concediul medical pe cod 01,am intrerupt somajul pe 01.02 2011?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:02, 16 Martie 2011
1. Concediul medicala suspenda perioada de somaj care se reia, de unde a ramas, dupa terminarea concediului medical.
2. Indemnizatia pentru concediu medicale se calculeaza aplicand procentul in functie de diagnostic la baza de calcul, formata din media veniturilor brute din ultimele 6 luni.
3. Mergeti la Agentia de Somaj si cereti lamuriri cu privire la calculul indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical somaj oana8989 oana8989 buna ziua.am terminat scoala postliceala,am intrat in indemnizatie de somaj 6 luni,iar acum sunt in concediu medical.cat se plateste concediul medical?multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj si concediu pentru cresterea copilului Rentzu Rentzu Daca sotia a absolvit o scoala postliceala sanitara in luna august(scoala cu plata),este insarcinata , urmand sa nasca in luna februarie 2012, poate sa ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical teodora11n teodora11n Buna ziua, Incepand cu data de 18.06.2013 ma aflu in concediu medical cu 75%, cod 01. Nu am reusit sa gasesc pentru cazul meu un calcul complet al valorii ... (vezi toată discuția)