avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Tip companie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Tip companie

Buna ziua
Avem rugamintea sa transmiteti in ce tip de companie se incadreaza o societate comerciala SRL cu unic asociat de nationalitate maghiara:
1. capital privat romanesc sau
2. capital privat strain ?

Multumesc
Andryzs
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:31, 16 Martie 2011
Este cetatean maghiar sau roman?
scuzati-ma, este de nationalitate maghiara.
ESTE CETATEAN MAGHIAR.#-o
Atunci societatea are capital strain. De ce conteaza, totusi?
Probabil pentru completarea unui formular la registrul comertului privind investitia straina( aportul la capitalul social al societatii al unei persoane fizice sau juridice straine). Il gasiti aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare firmă cetățean non ue rezident în românia. care sunt actele și costurile necesare? Andreea355 Andreea355 Buna seara.Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt actele si costurile necesare infiintarii unei societati de către un cetățean străin Non UE,care deține ... (vezi toată discuția)
Deschidere filiala/reprezentanta a unei sc straine in romania cristinadonadin cristinadonadin Buna ziua, Un cetatean strain(Francez) ,asociat unic a unui SRL in Franta,poate infiinta in Romania,tot ca asociat unic o SC? Deschiderea unei ... (vezi toată discuția)
Acte pentru infiintarea unei societati Am nevoie de citeva informatii intr-o problema de natura comerciala. Daca doresc sa infiintez o societate comerciala (al carei obiect de activitate sa fie ... (vezi toată discuția)