avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

carte funciara

buna ziua!imi poate spune cineva cat costa taxele de urgenta pentru cartea funciara?multumesc,dar cartea funciara cat va costa?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 13:41, 16 Martie 2011
Costurile aferente notificarilor la CT sunt conditionate de documentele care urmeaza a fi inregistrate;exista situatii si documente pentru care nu se impune achitarea de taxe
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
goe_07, utilizator
Taxele pentru lucrari C.F sunt publicate ori pe site ANCPI sau la Oficiului cadastral respectiv.Taxele de urgenta sunt de 5 ori mai mari +taxa obisnuita.(regulament ancpi privitor la taxe)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Memoriu semnat de 111 experti tehnici judiciari topo-cadastru 10 iulie 2011 Mirela Dorina Bogatu Mirela Dorina Bogatu MEMORIU Cu privire la continutul “REFERATULUI DE APROBARE” emis de ANCPI si MINISTERUL JUSTITIEI prin ........– SECRETAR DE STAT si ... (vezi toată discuția)
Eroare admisa cadastru - suprafata utila apartament - tva uncharted uncharted Doresc sa achizitionez un apartament nou, cu TVA de 5%. Una din reguli e ca suprafata utila sa nu depaseasca 120mp. Problema e ca apartamentul in cauza are ... (vezi toată discuția)
Care sunt costurile? marianapruteanu marianapruteanu Cam cat costa cartea funciara si celelalte demersuri pentru a o intocmi pentru un imobil din rural? (vezi toată discuția)