avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Înregistrare traducãtor la tribunal
Discuție deschisă în Traduceri

Înregistrare traducãtor la tribunal

Buna ziua!
Intrebarea mea ar fi: Daca deocamdata nu vreau sa profesez este indeajuns daca depun cererea de inregistrare la tribunal? Doar ca sa nu pierd autorizatia.
Daca nu imi deschid PFA in cazul in care as avea nevoie in timp sa imi traduc niste documente pot face acest lucru? Mentionez ca ar fi pentru mine si nu contra cost.
Cel mai recent răspuns: Kellynda , utilizator 17:46, 20 Martie 2011
Actele tale personale nu le poti autoriza tu. Daca te vor chema la tribunal pentru traduceri va trebui sa emiti factura si chitanta, asadar este necesar sa te inscrii la fisc. Nu trebuie sa iti deschizi nici un PFA pentru a profesa ca traducator autorizat.
emma_imn a scris:

Actele tale personale nu le poti autoriza tu. Daca te vor chema la tribunal pentru traduceri va trebui sa emiti factura si chitanta, asadar este necesar sa te inscrii la fisc. Nu trebuie sa iti deschizi nici un PFA pentru a profesa ca traducator autorizat.

Multumesc pentru raspuns!
As avea inca o intrebare: De ce nu imi pot traduce actele mele personale? Daca am nevoie sa fie traduse apelez la un alt traducator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie traducator anulare sau inregistrare fara pfa Unknown field Unknown field Buna seara, in primul rand! Am si eu o nelamurire cu privire la autorizatia de traducator eliberata de Ministerul de Justitie. A fost eliberata in luna ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat madalinairimia madalinairimia Buna ziua, am citit raspunsurile dvs de aici si par foarte exacte. Din acest motiv as dori sa ma ajutati si pe mine, daca puteti. Acum ma inregistrez si eu la ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat Miriam1980 Miriam1980 Buna ziua. Lucrez in cadrul unui grup de firme ca si functionar economic dar tocmai am obtinut autorizatia de traducator pentru engleza. In cadrul firmei sunt ... (vezi toată discuția)