Am avut un accident cu o masina inmatriculata in strainatate.
Teoretic eu sunt de vina (neacordare de prioritate), practic, cel care m-a lovit nu s-a prezentat la politie (desi el a insistat sa ajungem acolo) iar politistul nu a putut stabili vinovatia in lipsa acestuia. Masina mea este asigurata Casco, am primit autorizatia de reparatie de la Politie, dar societatea de asigurare nu ma despagubeste deoarece lipseste anexa 2 de la Politie, cea care stabileste vinovatia. Cei de la Politie mi-au spus ca au dat masina in urmarire prin Interpol, dar ca acest lucru va mai dura (au trecut deja aproape 2 luni)
Intrebarea mea este cum pot sa obtin acceptul de plata de la Asigurator.
Politia va poate elibera o Anexa 2 sau o dovada ca la momentul producerii evenimentului nu va aflati sub influenta bauturilor alcoolice precum si faptul ca celalalt participant la trafic nu s-a prezentat la politie. Apoi mergeti la asiguratorul dv CASCO sa va deschida dosar de dauna si sa va puna sa semnati o declaratie pe proprie raspundere din care sa reiasa ca in cazul in care cercetarile politiei vor evidentia altceva decat ati declarat dv va obligati sa va supuneti acestor noi dispozitii inclusiv sa restituiti asiguratorului banii primiti anterior, daca nu vi se cuvin.
mai bine le spuneai ca ai intrat cu ea in pom si asa scapai de toate astea...astia de la asigurari parca sunt masochisti...vor sa fie mintiti...eu ,dupa cele patite ,la concluzia asta am ajuns...trebuia sa-i fi mintit si eu..bafta